lunes, 15 de diciembre de 2014

Mercadillo navideño en Vilanova d´Alcolea

Este domingo estaremos en la localidad castellonense de Vilanova d´Alcolea con una muestra de los productos que elaboramos en nuestro Centro de Día.

Esta es la propuesta que desde el Ayuntamiento de Vilanova d´Alcolea, la cual se inició el pasado 13 de diciembre, con la proyección de un largometraje sobre la parálisis cerebral, con el cual se dio a conocer a la población el colectivo que protagonizará el futuro mercadillo navideño.

El diumenge 21 de desembre es celebrarà la tercera edició del Mercadet Solidari a Vilanova d'Alcolea. Aquesta iniciativa es proposa a l'Agenda 21 de la Cultura, compta amb el suport de les diferents associacions locals i del recolzament de l'Ajuntament representat per la seva regidoria de Serveis Socials. Es va donar a conèixer al poble, als comerços locals i a persones a títol individual que també s’hi van sumar al projecte.
El Mercadet Solidari, estarà ubicat en la Plaça Arnau de Vilanova i tindrà un horari matutí; de les 11h fins a les 14h.
En el mercadet podrem trobar productes elaborats artesanalment per els veïns i veïnes de Vilanova d’Alcolea, com ara: elements de bijuteria, dolços, sabó casolà, brotxes, llibres de segona mà, objectes decoratius nadalencs, gravats de vidre, articles elaborats amb material de reciclatge,...
A més, la fira compta amb un punt d’informació de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Castelló (a qui va destinada la recaptació), tallers infantils i espais de recollida d’aliments, joguines i material educatiu destinats a Serveis Socials per ajudar en estes dates tan senyalades a les famílies més necessitades.
La jornada començarà amb un passa carrer acompanyat per la colla de dolçainers i tabaleters , seguit de l’actuació del grup de ball "La Murà" en la Plaça Arnau de Vilanova. A continuació s’inaugurarà el Mercadet Solidari.
El Mercadet finalitzarà amb el sorteig d’una cistella solidària (feta a partir de les aportacions de les associacions vilanovines i dels diferents comerços de la localitat), d'un quadre donat a l'AMPA i d'un Betlem fet amb Patchwork.
Cal remarcar que per la vesprada està prevista la representació (en dues sessions) de l'obra "Besos" pel grup de teatre local "Cabàs Teatre" i la recaptació total es destinarà al fons del Mercadet. De la mateixa manera, la projecció del documental "Dones Vilanovines" prevista per al diumenge 04 de Gener, també sumarà l'import recaptat en les entrades al fons del Mercadet.
El poble de Vilanova s’intentarà mostrar tal com és: solidari. A pesar de la situació econòmica actual, els veïns i veïnes no volen deixar passar aquesta oportunitat d’ajudar aquells que més ho necessiten.


No hay comentarios:

Publicar un comentario